HIEROJA –
AUVO KARSIKAS

“Halu kehittyä paremmaksi motivoi uusissa haasteissa.”

Olen Oulun kupeessa Kempeleessä asusteleva, naimisissa oleva, vuonna -64 syntynyt kolmen pojan isä. Hierojan ammattitutkinnon suoritin v. 2014. Aikaisemmin olen työskennellyt eri tehtävissä elektroniikka-alan tuotekehityksessä. Tämän työuran pituus oli 28 vuotta. Nykyinen ammattini on siis täysin erilainen mutta innostus uuteen on kova ja halu kehittyä paremmaksi motivoi uusissa haasteissa.

Hierojakoulutuksen erikoistumisjaksona oli nivelten liikkuvuuden edistäminen (mobilisointi). Olen saanut paljon positiivista palautetta mobilisoivien liikkeiden lisäämisestä normaalin hieronnan yhteyteen, joten mobilisointi tulee jatkossakin olemaan vahvasti mukana hoidoissani.

Koulutettu hieroja on osoittanut osaamisensa opetushallituksen laatiman ja valvoman näyttötutkinnon perusteet-asiakirjan mukaisesti. Hyväksytysti tutkinnon suorittanut merkitään Valviran rekisteriin ja hän saa käyttää Koulutettu Hieroja – nimikettä. Koulutettu hieroja on velvoitettu noudattamaan kaikkia terveydenhuollon ammattihenkilöitä koskevia lakeja ja asetuksia. Asiakkaan turvaa parantaa mm. voimassa oleva potilasvahinkovakuutus. Koulutetun hierojan laillisuuden voi tarkastaa Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikistä. 

WellCare AK:n tietosuoja-asetuksen voit lukea täältä: REKISTERISELOSTE

Koulutettu hieroja Oulu

Hieroja Oulu

WellCare AK
Auvo Karsikas
+35840 547 2662
wellcareak@gmail.com